امثال و حکم

قبل از درمان

بقراط و توصیه قبل از درمانش

پیش از اینکه شروع به درمان کسی کنی، از او بپرس:
آیا حاضر است چیزهایی که بیمارش کرده اند را کنار بگذارد..!؟.
بقراط

پارس گیلدا

بسیاری از امراض انسانها ناشی از گرفتار شدن به عادات غلط است.عادت غلط مانند تغذیه نادرست،درست ننشستن،درست نخوابیدن،درست راه نرفتن وبطور کلی درست نزیستن.حتی بیماری های مقوله روح و روان نیز منشا عادت و رفتارهای نادرست دارد.اگر در کودکی در خانه و مدرسه ،درست زیستن را چه در جنبه جسمی و چه جانی(روانی)به کودکان خود نیاموزیم.تاوانش بیماری های مزمنی ست که گریبان شخص و جامعه را در بزرگسالی میگیرد وعلاجش سخت و زمانبر وهزینه بر است.تازه معلوم نیست مداوا بشود یا نشود!.

سخن حکیمانه سقراط ناظر به اصلاح رفتارها جهت مداوای بیماران پس از تشخیص پزشک مبنی بر ریشه کنی منشا بیماری ست.اگر قرار باشد بیمار به نسخه پزشک توجه نکند و به اصلاح روشهای ناثواب خود نپردازد و برای معالجه بیماری اش با پزشک خود همکاری نکند اقدام یکطرفه  نقشی در این فرآیند ندارد.

 چنانچه بیمار هم مثل پزشک به سرمنشا مشکلات خود اطلاع حاصل کند وبرای رفع آن  حساس باشدو به اصلاح رفتارها یعنی به اصلاح عادات زشتش بپردازد آنگاه میتوان به بهبودی تدریجی او امیدوار بود وگرنه یعنی فقط نسخه نویسی واعمال دارو…هیچ اثر مثبت دراز مدتی برجای نخواهد گذاشت و بیماری دوباره عود خواهد کرد.

مطالب بیشتر

نمایش بیشتر

مدیر سایت

من همان دم که وضو ساختم از چشمه عشق / چار تکبیر زدم یکسره بر هر چه که هست..! "حافظ" ......؛ نام و نام خانوادگی:حسین شعبانی مژدهی ؛ شغل: آزاد؛ تحصیلات: لیسانس در مهندسی؛ متاهل و پدر ؛ علاقمند به طبیعت گردی و کوهنوردی و عکاسی ومستندکردن تجارب نزدیک به هفت دهه پیمایش در این محنتگه خاکی..

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا