گلبرگهای قلب:
ازجاذبه های کوهنوردی یکیش رویت گلهای وحشی خوشرنگ و خوش فرم است که آنهارا در هیچ باغ و گلخانه ایی نخواهیدیافت.فقط کافیست به هنگام پیمایش،قدری به جلو توجه کنید و آهسته تر گام بردارید.مثل همین بوته زیبا که گلبرگها و شکل داخلش در دو رنگ متضاد ضمن اینکه به شکل قلب هستتد زیباترین جلوه ایی به این گونه کمیاب داده اند…!
این عکس را در اردیبهشت 95 به هنگام برگشت از قله ملبهار شفت ودر ییلاق گمبو گرفتم.ییلاقی مملو از گلهای وحشی زیبا که در تیول باد جولان میدادند.ییلاقی مملو از آب ودامدارانی که در حال چیدن پشم گوسفندانشان بودند.
گلبرگهای قلب
بار دیگر اما اینبار در سال 1400 ودر خرداد ماه وقتی به قله فوق صعود کردیم موقع برگشت اندکی در این ییلاق اتراق کردیم به هوای همان سبزی وخرمی 5 سال قبل.وقتی نه رودخانه های ییلاق آب داشتند نه دشتش شامل چنین گلهایی.
حتی در تهیه آب آشامیدن نیز مشکل داشتیم که بناچار دو لیتری از قهوه خانه ییلاق ابتیاع کردیم.گویا مشکل کم آبی بسیار جدی ست.جدی تر از آنچه که فکرش را بکنیم.حتی منطقه پر آب گیلان در عطش کم آبی میسوزد.
اگر منابع آبی کشور هر چه زودتر و بدرستی مدیریت نگردند این خشکسالی دیر یا زود گریبان همه ییلاقات و مراتع را خواهد گرفت.

گلبرگهای قلب