قارچهای سمی:
یکی از گیاهان جالب و جذاب ودر عین حال خطرناک طبیعت قارچ است.
همه ما تجربه خوردن قارچ را داریم.لااقل در طول هفته یکبار از این محصول گیاهی در غالب خوراکهای روزمره مان تناول میکنیم.این قارچها که پرورشی هستند کم کم وارد سبد غذایی خانوار جامعه بشریت شده اند.برای خود در کنار سایر اقلام غذایی جا باز کرده اند.
ولی در قدیم و حتی حال حاضر خیلی ها نیز ترجیح میدهند از قارچهای طبیعی و ارگانیک مصرف کنند.منتهی در طبیعت قارچهای متنوعی وجود دارند که بسیاری از گونه های آنها سمی و خطر ناک و غیر ماکولند.شناسایی وتفکیک این قارچها بسیار حیاتی و مهم است.لازمه اینکار محتاج تجربه بالایی ست .چرا که اندک اشتباه میتواند به قیمت جان آدمها تمام شود.
تشخیص قارچهای سمی از خوراکی بسیار مشکل و نیاز به تخصص و آگاهی از علم گیاه شناسی دارد. و جود حشرات در اطراف قارچ ویا مصرف آن توسط پرندگان و ….دلیل غیر سمی بودن وخوراکی بودن قارچ ها نیست.حرارت دادن یا بخارپز کردن کردن قارچ نیز سبب از بین رفتن سموم آن نشده ومصرف قارچ سمی که سالانه بسیاری از طبیعت گردان را مسموم و حتی به کام مرگ میکشاند میتواند سبب از کار افتادن کبد و کلیه و حتی مغز شود.