مرگبارترین جای دنیا:
اگر روزی از شما سوال شود بیشترین مرگ و میر دنیا در کجا اتفاق میفتد پاسخ شما چه خواهد بود؟.ممکن است بگوئید جاده یا بگوئید سفرهای هوایی،یا مسافرتهای دریایی،یا جنگ ها و نزاع های فرقه ایی و عقیدتی را مثال خواهید زد و….
اینها همه درست ولی باور کنید پاسخ صحیح سوال بالا این نیست!.قریب باتفاق مرگ و میر دنیا روی تختخواب است.امروزه ثابت شده است که ورود روزافزون تکنولوژی به زندگی مردم از میزان فعالیتها بدنی انسانها کاسته است.از آنجائیکه آدمیان نوعا تن پرور واستراحتگرا هستند از چالشهای جسمانی فاصله قابل ملاحظه ایی گرفته اند.واز آمادگی جسمانی قابل قبولی برای گذران زندگی روزمره خود برخوردار نیستند.مخصوصا در جوامع توسعه نیافته که تکنولوژی بدون فرهنگ وارد آن جوامع شده این مهم بیشتر نمود دارد.
ضرورت انجام فعالیتهای بدنی روزمره برای حفظ آمادگی جسمانی و سلامتی
توجه داشته باشیم وقتی صحبت از فعالیت بدنی میشود منظور صرفا حضور در یک رشته ورزشی خاص در باشگاهی خاص زیر نظر مربی خاص وانجام فعالیتهای حرفه ایی ورزشی نیست. بلکه حتی پیاده روی در حد یکساعت در روز بقصد ورزش، کمک شایانی به سلامت انسانها و حفظ آمادگی جسمانی آنها در حد قابل قبول را دارد.
یکی از این فعالیتهای مفید کوهپیمایی ست.
ورزش کوهپیمایی از ویژگیهای منحصر بفردی برخوردار است . این ورزش علاوه بر بهبود وضعیت فیزیک فرد و آمادگی جسمانی، او را در ارتقا روحیه و روح کار جمعی و گروهی و ساختن شخصیتش کمک میکند.اصولا حضور در طبیعت و بودن در جوار سایر پدیده های طبیعی و تامل و تعمق در نوع تعامل پدیده های طبیعی با همدیگر،انسان اهل خِرد را به تفکر وا میدارد که میتواند در اصلاح وبهبود رفتار اجتماعی اش مفید و موثر گردد.
از جمله این ویژگیها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
۱-اینکه براحتی و با حداقل هزینه حتی در روزهای تعطیل بطوریکه به کار و حرفه افراد لطمه ایی وارد نشود قابل انجام است.
۲-افراد با توجه به میزان آمادگی خود میتوانند سطح گلگشت،کوهپیمایی،کویرنوردی،جنگل نوردی،کوهنوردی،سنگنوردی تا مراتب پیشرفته تر را حسب میل و علاقه خود انتخاب و در ان فعالیت نمایند.
و مزایای فراوان دیگر…
مرگبارترین جای دنیا